Despre mine

Fața de scandal din 2017.
simina diaconu poza

Încotro mă duc

Păzea, în cel mult 2 ani voi deveni psihoterapeut cognitiv-comportamental și vom putea face terapie împreună. Aici pagina mea de începător.

Cine sunt

Siminoc pentru mamaia. Siminuca pentru mama. Domnița pentru grădiniță, școală și liceu. Narcotik pentru mirc. Ioana Dark a lu Noe pentru forumul Guerilla. `Patafizică și fum pentru blogspot. Ciorna pentru wordpress. Joséphine pentru primul job.

Apoi a urmat o decadă ciudată, cu multă acțiune și mai puțină dulceață. Facultate de științe politice în franceză, masterat în campanii de comunicare, job de comunicare, în ultimii 10 ani ONG cu numele de Brain Fitness, fondat cu doi prieteni, prin care am creat Revista de Povestiri (jucărie cu proză scurtă), Club Revdepov (ateliere pentru creatori), Motanov (motan mov antrenor de imaginație), Academia Motanov (ateliere pentru juniori).

I să scriu, să citesc, să dansez, câinii, papucii, marea, mestecenii, simona popescu, culoarea galben, agendele, veiozele, când îmi scrie un prieten, să fumez, dar m-am lăsat, să organizez, ginul tonic, canasta, masajul capilar, misiunile creative.

Am 36 de ani. E greu.

Ce vreau

Să mă exprim, să învăț, să catalizez.

Care e faza cu site-ul

Păi îmi trebuia un loc în care să scriu și să arhivez ce-mi trece prin cap, pentru plăcerea mea, mai ales – Facebook e o gaură neagră și mă face dependentă de like-uri, mai bine nu. Ăsta e rolul blogului.

În al doilea rând, a fost o ocazie să reunesc proiectele mele în pagina de Portofoliu.

Recent, de când m-am apucat de psihologie sub formă de facultate și master, am publicat pe blog tot felul de lucrări pe teme psi, imaginându-mi că sunt utile celor care caută informații pe net ca răspuns la o problemă personală.

Contact

Prefer contactul mediat și asincron dacă nu ne cunoaștem.

Adresa mea: fitiamabila arond siminadiaconu punct ro.

Locuiesc în București, sunt din Pitești, prefer Clujul Vama Veche comuna Budeasa Parisul.

Cumetrii